top of page

EDIFICIS RESIDENCIALS

Reforma Integral Sant Daniel

AT2 Serveis va encarregar-se de la direcció d'execució d'obra, control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut en fase d'obra. 

Obra Nova Casa Unifamiliar

AT2 Serveis va realitzar la direcció d'obra, la gestió d'obra, el control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut en fase d'obra. Aquesta casa de Llagostera va ser dissenyada per AT2 Serveis. 

Reforma façanes i coberta

AT2 Serveis va encarregar-se del disseny així com la direcció d'obra, la gestió d'obra, el control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut en fase d'obra. 

Reforma País Petit Allotjaments

AT2 Serveis ha realitzat el projecte i disseny, així com la direcció d'obra, la direcció d'execució, la gestió d'obra, el control de qualitat, i la coordinació de Seguretat i Salut de la reforma dels Allotjaments "País Petit", a Verges. Inspirats pel disseny Empordanès, tots els apartaments estan pensats per ser pràctics, funcionals, i acollidors. 

Apartament "La Muralla"
Apartament "La Fontvella"
Apartament "El Campanar"
Apartament "El Rec del Molí"
"La Mota"

A part de 4 allotjaments, País Petit també compta una zona comú on poder relaxar-se i disfrutar de la companyia dels teus en un ambient tranquil i familiar.

Reforma Joan Maragall

AT2 Serveis va realitzar la direcció d'obra, la gestió d'obra, el control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut en fase d'obra. Aquest pis, localitzat a Joan Maragall, Girona, va ser dissenyat i reformat per AT2 Serveis. 

Habitatge Alt-standing

AT2 Serveis va encarregar-se de la direcció d'execució d'obra, control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut en fase d'obra. El projecte va ser dissenyat per GCA (Arquitectes Associats). 

Les Tonyines

AT2 Serveis ha portat la direcció d'execució d'obra, el control de qualitat i la coordinació de Seguretat i Salut de l'obra. Localitzada a Llançà, la urbanització Les Tonyines consta de 23 habitatges amb una superfície de 3.463 m2. El projecte va ser dissenyat per B67 Palomeras Arquitectes.

Reforma Jaume I

AT2 Serveis va encarregar-se del projecte de reforma així com de la direcció d'obra, i el control de Seguretat i Salut en fase d'obra de dos pisos situats a Jaume I, Girona.  

Edifici Plurifamiliar

AT2 Serveis va portar la direcció d'obra, control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut de l'obra. L'edifici Palau va ser dissenyat per La Factoria i compta amb una superfície de 3.750 m2. 

136 Habitatges

AT2 Serveis va encarregar-se del projecte executiu portant la direcció i gestió d'obra de la promoció de 136 habitatges al Vendrell. La construcció, que té una superfície de 17.207 m2, va ser dissenyada per la Factoria. 

Rei Martí

AT2 Serveis es va encarregar de la direcció d'execució d'obra i del control de qualitat d'obra i Coordinació de Seguertat i Salut en fase d'obra d'aquest edficici situat al Barri Vell de Girona. 

Edifici Plurifamiliar

AT2 Serveis va donar suport a la direcció d'execució d'obra d'aquest edifici plurifamiliar de Crta Barcelona, a Girona. 

Narcís Blanc

AT2 Serveis va realitzar la direcció d'execució d'obra, la coordinació de Seguretat i Salut, i el control de qualitat d'obra d'aquest edifici de vuit habitatges entre mitjeres dissenyat per La Factoria. 

bottom of page