top of page

EDIFICIS RESIDENCIALS

Reforma Integral
Sant Daniel
(2021-2022)

AT2 Serveis va encarregar-se de la direcció d'execució d'obra, control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut en fase d'obra. 

Obra Nova Casa Unifamiliar
(2021-2022)

AT2 Serveis va realitzar la direcció d'obra, la gestió d'obra, el control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut en fase d'obra. Aquesta casa de Llagostera va ser dissenyada per AT2 Serveis. 

Reforma façanes i coberta
(2022)

AT2 Serveis va encarregar-se del disseny així com la direcció d'obra, la gestió d'obra, el control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut en fase d'obra. 

Reforma País Petit Allotjaments
(2019-2020)

AT2 Serveis ha realitzat el projecte i disseny, així com la direcció d'obra, la direcció d'execució, la gestió d'obra, el control de qualitat, i la coordinació de Seguretat i Salut de la reforma dels Allotjaments "País Petit", a Verges. Inspirats pel disseny Empordanès, tots els apartaments estan pensats per ser pràctics, funcionals, i acollidors. 

Apartament "La Muralla"
Apartament "La Fontvella"
Apartament "El Campanar"
Apartament "El Rec del Molí"
"La Mota"

A part de 4 allotjaments, País Petit també compta una zona comú on poder relaxar-se i disfrutar de la companyia dels teus en un ambient tranquil i familiar.

Reforma Joan Maragall
(2019-2020)

AT2 Serveis va realitzar la direcció d'obra, la gestió d'obra, el control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut en fase d'obra. Aquest pis, localitzat a Joan Maragall, Girona, va ser dissenyat i reformat per AT2 Serveis. 

Habitatge Alt-standing
(2005-2006)

AT2 Serveis va encarregar-se de la direcció d'execució d'obra, control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut en fase d'obra. El projecte va ser dissenyat per GCA (Arquitectes Associats). 

Les Tonyines
(2018-2019)

AT2 Serveis ha portat la direcció d'execució d'obra, el control de qualitat i la coordinació de Seguretat i Salut de l'obra. Localitzada a Llançà, la urbanització Les Tonyines consta de 23 habitatges amb una superfície de 3.463 m2. El projecte va ser dissenyat per B67 Palomeras Arquitectes.

Reforma Jaume I
(2018)

AT2 Serveis va encarregar-se del projecte de reforma així com de la direcció d'obra, i el control de Seguretat i Salut en fase d'obra de dos pisos situats a Jaume I, Girona.  

Edifici Plurifamiliar
(2002-2004)

AT2 Serveis va portar la direcció d'obra, control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut de l'obra. L'edifici Palau va ser dissenyat per La Factoria i compta amb una superfície de 3.750 m2. 

136 Habitatges
(2004-2007)

AT2 Serveis va encarregar-se del projecte executiu portant la direcció i gestió d'obra de la promoció de 136 habitatges al Vendrell. La construcció, que té una superfície de 17.207 m2, va ser dissenyada per la Factoria. 

Rei Martí
(2012-2013)

AT2 Serveis es va encarregar de la direcció d'execució d'obra i del control de qualitat d'obra i Coordinació de Seguertat i Salut en fase d'obra d'aquest edficici situat al Barri Vell de Girona. 

Edifici Plurifamiliar
(2012-2013)

AT2 Serveis va donar suport a la direcció d'execució d'obra d'aquest edifici plurifamiliar de Crta Barcelona, a Girona. 

Narcís Blanc
(2004)

AT2 Serveis va realitzar la direcció d'execució d'obra, la coordinació de Seguretat i Salut, i el control de qualitat d'obra d'aquest edifici de vuit habitatges entre mitjeres dissenyat per La Factoria. 

bottom of page