top of page

EDIFICIS D'ÚS DOCENT

Institut Montsoriu 

AT2 Serveis va portar la direcció d'execució d'obra d'aquest institut, situat a Arbúcies que compta amb una superfície de 5.621 m2. El projecte va ser dissenyat per 2GV ARQUITECTURA. 

CEIP Les Clisques

AT2 Serveis es va encarregar de la direcció d'execució d'obra, el control de qualitat i la coordinació de Seguretat i Salut de l'obra. Localitzat a Port de la Selva, aquest CEIP compta amb una superfície de 1.359 m2 i va ser dissenyat per Jordi Masó Arquitectura. 

Els Castanyers 

AT2 Serveis va encarregar-se del projecte de reforma així com de la direcció d'obra, i control de qualitat de l'obra. Aquesta escola, localitzada a Viladrau, va ser dissenyada per GERC INARTUR.

Escola Bressol Viladecans

AT2 Serveis va portar la direcció d'obra, control de qualitat i coordinació de Seguretat i Salut d'aquesta escola bressol, localitzada a Viladecans i dissenyada per Jordi Hidalgo. 

CEIP Joaquim Abril

AT2 Serveis va portar la direcció d'obra i control de qualitat de l'obra del CEIP Joaquim Abril, localitzat a Sant Fost i dissenyat per Miquel Vidal Bassa. 

Escola Sa Forcanera

AT2 Serveis va encarrega-se de la direcció d'obra de l'escola Sa Forcanera i del control de qualitat d'obra. Aquesta obra situada a Blanes, compta amb 3.639 m2.

bottom of page